Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! Geniet gratis van acts in uiteenlopende genres.
Parkpop Saturday Night is back. Get ready voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark!
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland.

Ilse DeLange

zo 30 juni | Jupiler Stage | 20:30 - 21:30

De laatste keer dat de Almelose countryzangeres Ilse DeLange op Parkpop speelde, is inmiddels alweer dertien jaar geleden.

In de tussentijd is er van alles gebeurd: na op eigen kracht ongeveer alles wat er te bereiken valt als soloartiest in Nederland bereikt te hebben, spreidde de Twentse zangvogel haar vleugels en ging ze het internationale avontuur aan met The Common Linnets. Hoe dat afliep weten we allemaal: de groep werd tweede op het Eurovisie Songfestival en brak plotsklaps door in heel Europa. Gelukkig voor ons is Ilse haar fans van het eerste uur in Nederland nog lang niet vergeten: in 2018 vloog ze terug naar haar roots en bracht ze weer een soloalbum uit – haar eerste in zes jaar - vol prachtige, zonnige indiefolk en countrypopsongs, maar dan nét een tikkeltje dansbaarder dan voorheen. De perfecte soundtrack voor een heerlijke middag in het park. So incredible!

Ilse DeLange - Lay Your Weapons

Line up