Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! Geniet gratis van acts in uiteenlopende genres.
Parkpop Saturday Night is back. Get ready voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark!
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland.

Maan

zo 30 juni | Go-Tan Stage | 17:50 - 18:35

De stem van Maan waait als een frisse wind door de Nederlandse popwereld. De pas 22-jarige Amsterdamse zangeres won in 2016 het zesde seizoen van The Voice Of Holland, en hoewel dit voor veel artiesten het hoogtepunt van hun carrière is, was dit voor Maan slechts een bescheiden begin.

Een debuutalbum moet er nog van komen, maar door verschillende ep’s en gigantische hits als Blijf Bij Mij (met Ronnie Flex), Lief Zoals Je Bent en Hij Is Van Mij (met Bizzey, Tabitha en Kris Kross Amsterdam), wist Maan binnen no-time uit te groeien tot een van de belangrijkste en meest gevraagde Nederlandse popzangeressen van dit moment, met miljoenen streams en een grote online following. Maar ook offline doet Maan het goed; zo trok ze door het land met drie uitverkochte clubtours en gaf ze haar grootste festivalshow ooit op Pinkpop 2018. Met haar Nederlandstalige R&B georiënteerde ep Waar Ga Je Heen en een gigantisch arsenaal aan catchy meezingers op zak, is Maan helemaal klaar om dit jaar voor het eerst op Parkpop te spelen. Let’s go Maan, to the moon and back!

Maan - Waar Ga Je Heen

Line up