Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! Geniet gratis van acts in uiteenlopende genres.
Parkpop Saturday Night is back. Get ready voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark!
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland.

Parkpop Roots: Blackbird

wo 21 augustus | | 10:40 - 10:40

Parkpop Roots presents Blackbird! Tijdens Parkpop Roots krijg je niet één maar twee Roots acts voorgeschoteld op de main stage van Parkpop The Hague. De Amsterdamse zangeres Blackbird is een oude ziel in een jong lichaam: haar volwassen stemgeluid is doordrenkt met vintage soul en folk, met wijselijke teksten over het leven, keuzestress, de zoektocht naar geluk en vrijheid en hoe we daar soms in verdwalen.

Met haar scherpe observaties op de huidige wereld en soepele melodielijnen heeft Blackbird, oftewel Merel Koman, een geheel eigen kijk op het genre. Hiermee schopte ze het afgelopen jaar al tot grote podia en festivals als Pinkpop en Eurosonic Noorderslag en trok ze door het land met haar eigen clubtournee. De prachtige, nostalgische songs van Blackbird zijn geknipt om te luisteren tijdens een mooie zomernacht, of om keihard in je cabrio te draaien met je haren in de wind op weg naar het strand. Of om heerlijk op een zonnige zondagmiddag bij weg te dromen in het Zuiderpark tijdens Parkpop natuurlijk!

Blackbird - Moonshine Motel

Line up