Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! Geniet gratis van acts in uiteenlopende genres.
Parkpop Saturday Night is back. Get ready voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark!
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland.

Parkpop Roots: Judy Blank

wo 21 augustus | | 11:16 - 11:16

Parkpop Roots presents Judy Blank! Tijdens Parkpop Roots krijg je niet één maar twee Roots acts voorgeschoteld op de main stage van Parkpop The Hague.

De jonge Utrechtse singer-songwriter Judy Blank vertrok vorig jaar met haar laatste spaargeld naar Nashville Tennessee om een album op te nemen. Ze trok zich terug in de studio met een gerenommeerde producer en kwam weer naar buiten met de prachtige, bluesy americanaplaat Morning Sun, die inmiddels al bijna twee miljoen streams heeft aangetikt op Spotify.

En alsof dat niet genoeg is, mag de artieste Sir Elton John en Seasick Steve tot haar fans rekenen en beklom ze zowat ieder podium wat er te beklimmen valt, van festivals als Lowlands, North Sea Jazz en Pinkpop, donkere koffiezaakjes in New Orleans tot zalen als de Ziggo Dome en Paradiso in Amsterdam. Met zo’n flink cv zou je bijna vergeten dat Judy Blank pas vierentwintig jaar is! Live grijpt Judy je bij je keel met haar wonderschone liedjes, die ze vol overtuiging speelt tijdens haar energieke, vrolijke liveshow, zoals ook te zien zal zijn op het hoofdpodium van Parkpop tijdens Parkpop Roots.

Judy Blank - Mary Jane

Line up