Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! Geniet gratis van acts in uiteenlopende genres.
Parkpop Saturday Night is back. Get ready voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark!
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland.

Ronnie Flex & Deuxperience

zo 30 juni | Jupiler Stage | 18:35 - 19:30

Als je over twintig jaar terugkijkt op de meest invloedrijke Nederlandse artiesten van deze tijd? Dan denk je zonder twijfel terug aan Ronnie Flex.

De altijd goedlachse rapper en beatbakker uit Capelle aan de IJssel domineert de Nederlandse muziekwereld sinds 2015 met zijn relaxte mix van hiphop, pop en R&B, kolossale streamingscijfers en altijd strak uitverkochte liveshows. Eerst als lid van het New Wave-collectief, maar vervolgens volledig op eigen kracht als soloartiest, met hits als Blijf Bij Mij, Energie en Omarm Me en het winnen van de prestigieuze Popprijs van 2018 als notabele carrière hoogtepunten. Optreden doet hij overigens al lang niet meer solo, maar enkel onder begeleiding van zijn negenkoppige liveband Deuxperience, die zijn shows naar een eenzaam hoog niveau tillen. En over twintig jaar? Dan staat deze onvermoeibare rasperformer waarschijnlijk nog steeds even hard te rocken op het podium.

Ronnie Flex - Energie ft. Frenna

Line up